Parkování v Křivoklátském sídlišti v průběhu rekonstrukce parkoviště

Od 6.6.2022 budou zahájeny stavební práce na rekonstrukci parkoviště v Křivoklátském sídlišti označeného pod K4 a K5. (východní parkoviště vedle domu č.p. 970). viz zde.
Automobily z I. etapy rekonstrukce tohoto parkoviště budete moci parkovat podélně v ulici Křivoklátská, která bude zjednosměrněna v úseku od oploceného parkoviště směrem do sídliště Křivoklátská, viz. obrázek níže. Po dokončení 1. etapy bude parkoviště ihned využíváno pro parkování aut z 1. etapy a částečně i pro automobily z 2. etapy. Obdobně to bude fungovat i pro druhou etapu. Dočasnou parkovací kartu pro podélné parkování v jednosměrném úseku je možné si vyzvednout v Technických službách. V této části jednosměrného dočasného parkování NEBUDOU vyhrazená jednotlivá parkovací místa.

Od téhož data budou zahájeny stavební práce na realizaci nového dopravního napojení z ulice Čsl. Armády na toto rekonstruované parkoviště a k obchodního domu Billa. Proto parkovací místa č. 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30 a 31 budou také parkovat podélně v ulici Křivoklátská.

Po rekonstrukci parkoviště budou jednotlivá parkovací místa označena čísly na silniční obrubě.

Počet parkovacích míst bude stejný jako je počet stávajících parkovacích míst. Předpokládaná délka rekonstrukce parkoviště jsou 4 měsíce.

krivoklatska

Příspěvek byl publikován v rubrice Nezařazené. Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.