Změna provozovatele čištění odpadních vod (stočné) pro část občanů ve městě Nové Strašecí

V souvislosti s majetkoprávním vypořádáním vodárenského majetku mezi městem Nové Strašecí a společností Vodárny Kladno-Mělník,a.s. dochází ke změně provozovatele u služby odvádění a čištění odpadních vod (tzv. platba stočného). V současné době tuto službu ve městě zajišťují dva provozovatelé. Jednak naše společnost – Technické Služby Nové Strašecí, s.r.o., tak společnost Středočeské vodárny, a.s.

Od 1.1.2016 bude celou kanalizační infrastrukturu ve městě (služba spojena s úhradou stočného) zajišťovat naše společnost.
Odběratelů, kterých se to týká, bude/byl adresován informační dopis ze společnosti Středočeské vodárny. Následně tito odběratelé obdrží dopis od naší společností. Se společností Technické služby Nové Strašecí bude nutné uzavřít smlouvu o odvádění a čištění odpadních vod pro Vaši nemovitost, která vám bude zaslána. K datu 31.12.2015 provedete dle instrukcí Středočeských vodáren, a.s. odečet vašeho vodoměru a nahlásíte stav do 6.1.2015.
V průběhu měsíce ledna je potřeba se dostavit do společnosti Technické služby Nové Strašecí, s.r.o. se 2 výtisky smluv včetně příloh, které jste obdrželi.

V dopise budou uvedené veškeré informace, jak postupovat. Dopisy budou z naší strany adresovány v týdnu od 21.12.2015.

Příspěvek byl publikován v rubrice Nezařazené. Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.